Jäsenyys 

Kuusi hyvää syytä liittyä Aikakauslehtien Päätoimittajiin!

  1. Aikakauslehden tai digimedian päätoimittajana tai toimituspäällikkönä saat pressikortin.
  2. Voit verkostoitua kollegoiden kanssa ja edistää hyvässä seurassa omaa ammatillista kehittymistäsi.
  3. Kun yritykset vähentävät koulutusta, Apy lisää sitä. Apyn kautta saat muun muassa oppeja työssä jaksamiseen ja voit osallistua maksuttomaan mentorointiin.
  4. Saat kutsun jäsentilaisuuksiin, joissa esiintyy eri alojen asiantuntijoita sekä politiikan, kulttuurin ja elinkeinoelämän kärkinimiä. Apy järjestää vuosittain myös koulutusmatkan ulkomaille. Matkoihin samoin kuin muihin ammatillista kehittyvistä edistäviin hankkeisiin voit hakea yhdistyksen apurahaa.
  5. Apy omistaa Vierumäellä kodikkaan mökin, jota jäsenet voivat varata edulliseen hintaan yhdistyksemme sivuilta. Vierumäen urheiluopiston ympäristössä on hyvät hiihtoladut, useita tennis- ja golfkenttiä, uima- ja liikuntahallit, spa sekä ravintoloita.
  6. Olet mukana vaikutusvaltaisessa yhdistyksessä, jolla on merkittävä missio.

Sääntöjemme mukaan ”yhdistyksen tarkoituksena on toimia aikakauslehtien johtavien toimittajien ammatillisten asioiden edistämiseksi, edistää jäsenten yhteydenpitoa valtiovaltaan ja talous- ja kulttuurielämän edustajiin sekä aikakauslehtien yleisen arvostuksen lisääminen”.

Voit hakea yhdistyksen jäseneksi, jos:

Työskentelet aikakauslehden päätoimittajana, toimituspäällikönä tai teet vastaavassa asemassa journalistista esimiestyötä. Työsi on päätoimista ja sen pääasiallinen sisältö koostuu toimituksellisista tehtävistä. 

Yhdistyksen säännöt määrittävät jäsenyyteen liittyviä ehtoja myös seuraavasti:

Aikakauslehti on julkaisu, joka ilmestyy säännöllisesti. Sen kussakin numerossa on useita artikkeleita tai toimituksellista aineistoa. Sen pääasiallinen sisältö ei ole liikealan tiedonantoja, hinnastoja, ilmoituksia eikä mainontaa. Aikakauslehti voi olla painotuote tai verkkojulkaisu.

Hae jäseneksi täyttämällä alapuolella oleva verkkolomake! Lisäkysymyksissä ota yhteyttä apyfame@gmail.com. Jäsenhakemukset vain verkkolomakkeen kautta.

Jäsenyyden hinta

100 € / vuosi.

Huom. Jäsenillä on myöhemmin oikeus siirtyä seniori-jäseneksi, jonka hinta on 50 €/vuosi.

Hae jäseneksi