Mökkivaraus, APY:n mökki Vierumäellä

Mökkivarauksia voit tehdä vapaana oleville ajoille.   Tutustu ensin huolella näihin varausohjeisiin ja varaa mökki vasta sen jälkeen tämän sivun alareunassa olevan linkin kautta.  Jos sinulla on kysyttävää varaamisesta, ota yhteyttä apyfame@gmail.com tai +358 50 3788 422/ Tuire Holopainen.

KUNTORINNE 46

Mökki on 74 neliöinen, kaksikerroksinen hirsimökki Vierumäellä, Suurijärven rannassa. Vuodepaikkoja mökillä on yhteensä 8. Alakerrassa on yhdistetty olohuone ja ruokailutila sekä kaksi makuuhuonetta, joissa on neljä vuodepaikkaa (yksi 140cm parisänky + kaksi 80cm sänkyä). Parvella on neljä 80cm sänkyä. Parven portaat ovat jyrkät. Mökin keittiössä on uuni, induktioliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Keittiössä on perusastiasto ruokailuvälineineen, kattiloita ja pannuja.  Mökillä on tilava sauna, pyykinpesukone ja kaksi kuivauskaappia vaatteille. Olohuoneessa on takka, ja takkapuita on varastossa. Mökin varustuksiin kuuluu myös kaksi polkupyörää ja kaasugrilli terassilla.

Mökin terassilta laskeutuu jyrkät portaat alas järven rantaan. Laituri on yhteiskäytössä naapurimökin kanssa.

Varaajalle:
Varauskausia on kolme per vuosi. Jäsenen on mahdollista varata yksi varaus per kausi. Samoja juhlapyhiä tai urheilulomia (hiihto- ja syysloma) ei voi varata kahtena vuotena peräkkäin. Varauskalenterin auetessa varaamaan pääsevät ensin ne, kenellä ei ollut varausta edellisellä kaudella. Jos jäsen ei kunnioita tätä käytäntöä, hän menettää varauksensa. Myös henkilöiltä, jotka varauskalenterin auetessa tekevät useampia varauksia kerralla samalle kaudelle, poistetaan kaikki varaukset ja ne vapautuvat muille varaajille.  

Vapaita aikoja varauskalenterissa? Vähemmän suosittuina ajankohtina varauskalenterissa saattaa olla vapaata. Koska on tarkoituksenmukaista että jäsenistö pääsee hyödyntämään mökkiä mahdollisimman paljon, voi sähköpostitse apyfame@gmail.com tiedustella toista varausmahdollisuutta kauden aikana, jos ko.ajankohta on ollut varattavissa ja edelleen vapaana.  

Arkiviikkovaraus alkaa aina maanantaina klo 16 ja päättyy perjantaina klo 12. Viikonloppuvaraus alkaa aina perjantaina klo 16 ja päättyy maanantaina klo 12.

Hinnat

Ei-sesonkiaika: arkiviikko 200€ ja viikonloppu 250€
Sesonkiaika: arkiviikko tai viikonloppu 300€ (viikko 1, viikko 8, pääsiäinen, kesä-, heinä-, elokuu, viikot 42, 51, 52)
Hinnat yllä sisältävät myös loppusiivouksen ja liinavaatteet, eli lokakuusta -23 eteenpäin vuokralaisille tulee vain yksi lasku, ei enää siivousta ja liinavaatteita erikseen.

Peruutukset
Ilmainen peruutus on mahdollista 14 vrk ennen varauksen alkua. Alle 14 vrk ennen varauksen alkua perutuista varauksista yhdistys laskuttaa mökkivuokran suuruisen summan vuokralaiselta.

Mökille ei voi viedä lemmikkieläimiä.

Golfaaminen mökin osakkuuksilla
Kesäaikaan golffarivuokralaiset saavat käyttöönsä Cooke-kentän lippuja ja Classicilla voi pelata joka päivä erittäin edullisesti mökkivuokrauksen ajan. Vapaana olevien Cooke-kentän lippujen määrä riippuu golffareiden määrästä. Kun olet varannut mökin, ilmoita että haluaisit lippuja sähköpostilla apyfame@gmail.com. Yhdistyksen osakkeet oikeuttaa yhteensä 40 Cooken lippuun, jotka jaetaan golffaavien vuokralaisten kesken. Molempien kenttien osake sisältää kaksi pelioikeutta. Jäsen ja hänen yksi vieraansa voivat käyttää alueen molempia golfkenttiä. Jos kenttä avataan myöhemmin kuin 1.5. lippujen jako aloitetaan avauspäivästä.

Mukavia mökkihetkiä!

SIIRRY VARAUSKALENTERIIN TÄSTÄ

Huom. Kalenteri aukeaa uuteen verkkoselaimen välilehteen.