Mökkivaraus, APY:n mökki Vierumäellä

Mökkivarauksia voit tehdä vapaana oleville ajoille.   Tutustu ensin huolella näihin varausohjeisiin ja varaa mökki vasta sen jälkeen tämän sivun alareunassa olevan linkin kautta.  Jos sinulla on kysyttävää varaamisesta, ota yhteyttä apyfame@gmail.com tai +358 50 3788 422/ Tuire Holopainen.

KUNTORINNE 46 esittely:

Mökki on 74 neliöinen hirsihuvila, jossa vuodepaikkoja yhteensä 8. Alakerrassa on yhdistetty olohuone ja ruokailutila sekä kaksi makuuhuonetta, joissa on neljä vuodepaikkaa (yksi 140cm parisänky + kaksi 80cm sänkyä). Parvella on neljä 80cm sänkyä. Mökin keittiössä on uuni, induktioliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Keittiössä on perusastiasto ruokailuvälineineen, kattiloita ja pannuja.  Mökillä on tilava sauna, pyykinpesukone ja kaksi kuivauskaappia vaatteille. Olohuoneessa on takka, ja takkapuita on varastossa. Mökin varustuksiin kuuluu myös kaksi polkupyörää ja kaasugrilli terassilla.

Mökin verannalta laskeutuu portaat alas järven rantaan. Laituri on yhteiskäytössä naapurimökin kanssa.

Varaajalle:
Jokaisen on mahdollista varata yksi varaus per kausi. Samoja juhlapyhiä tai urheilulomia (hiihto- ja syysloma) ei voi varata kahtena vuotena peräkkäin. Varauskalenterin auetessa varaamaan pääsevät ensin ne, kenellä ei ollut varausta edellisellä kaudella. Jos jäsen ei kunnioita tätä käytäntöä, hän menettää varauksensa. Myös henkilöiltä, jotka varauskalenterin auetessa tekevät useampia varauksia kerralla samalle kaudelle, poistetaan kaikki varaukset ja ne vapautuvat muille varaajille.  

Vapaita aikoja varauskalenterissa? Vähemmän suosittuina ajankohtina varauskalenterissa saattaa olla vapaata. Koska on tarkoituksenmukaista että jäsenistö pääsee hyödyntämään mökkiä mahdollisimman paljon, voi sähköpostitse apyfame@gmail.com tiedustella toista varausmahdollisuutta kauden aikana, jos ko.ajankohta on ollut varattavissa jo pitkään ja edelleen vapaana.  

Varaus alkaa aina klo 16 ja päättyy klo 12. Vaihtopäivät ovat aina maanantai ja perjantai.

Hinnat ei-sesonkiaikana:
arkipäivät (ma-pe) 84€
viikonloppu (pe-ma) 84€

Hinnat sesonkiaikoina (viikko 1, viikko 8, pääsiäinen, kesä-, heinä-, elokuu, viikot 42, 51, 52):
arkipäivät (ma-pe) 122€
viikonloppu (pe-ma) 122€

Yhdistys lähettää laskun mökkivuokrasta varaajalle sähköpostitse, käytäthän maksaessasi viitenumeroa mikä löytyy laskulta. Siivousliike Lassila & Tikanoja lähettää siivous- ja liinavaatelaskun (lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet) kotiosoitteeseen, mikä pitää mainita varausta tehdessä. 

Mökille ei voi viedä lemmikkieläimiä allergioiden vuoksi.

Aktiviteetit
Suomen Urheiluopisto Vierumäellä palvelee erilaisten aktiviteettien (kotaillat, savusauna, seikkailurata, team work, kelkkasafarit, kalastus) ja ateriointien (mm. mökkicatering) järjestelyssä. Mökkiläisten käytössä on maksuttomat Kuntorinteen ulkotenniskentät, sekä Classicin ja Cooken golfkentät. Alueella on upeat hiihtoladut ja useita luisteluratoja. Vierumäellä on myös uimahalli, josta löytyy kylpylämäinen Training Spa -osasto erikoisaltaineen.

Golfaaminen mökin osakkuuksilla
Golffarivuokralaiset saavat käyttöönsä Cooke-kentän lippuja (tilaa liput mökkivarauksen yhteydessä osoitteesta apyfame@gmail.com)  ja Classicilla voi pelata joka päivä erittäin edullisesti mökkivuokrauksen ajan. Cooke-kentän lippujen määrä riippuu golffareiden määrästä, yhdistyksen osakkeet oikeuttaa yhteensä 40 Cooken lippuun, jotka jaetaan golffaavien vuokralaisten kesken. Molempien kenttien osake sisältää kaksi pelioikeutta. Jäsen ja hänen yksi vieraansa voivat käyttää alueen molempia golfkenttiä. Jos kenttä avataan myöhemmin kuin 1.5. lippujen jako aloitetaan avauspäivästä.

Kohtelethan mökkiä ja sen irtaimistoa kuin omaasi, esimerkiksi terassilla oleva grilli on puhdistettava huolella käytön jälkeen (ei kuulu tilattuun siivoukseen!). Tulo- ja lähtöpäivien ohjeet löydät mökiltä. Jos huomaat mökillä ei kiireellisiä puutteita tai sinulla on kysyttävää varauksestasi, voit olla yhteydessä sähköpostitse apyfame@gmail.com

Mukavia mökkihetkiä!

SIIRRY VARAUSKALENTERIIN TÄSTÄ

Huom. Kalenteri aukeaa uuteen verkkoselaimen välilehteen.