Mökkivaraus, APY:n mökki Vierumäellä

Mökkivarauksia voit tehdä vapaana oleville ajoille.   Tutustu ensin huolella näihin varausohjeisiin ja varaa mökki vasta sen jälkeen tämän sivun alareunassa olevan linkin kautta.  Jos sinulla on kiireellistä mökkiasiaa ota yhteyttä apy.ry@kolumbus.fi

Varausohjeet

YKSI VARAUS KAUDELLENSA!

MAJOITUSVAIHTOEHDOT JA VUOKRAT

Varaus alkaa aina klo 16 ja päättyy klo 12.

Varaus merkitään päättyväksi viimeiseen kokonaiseen päivään.

Mökkivuokra maksetaan viimeistään laskun eräpäivänä.

Eisesonkiaikana:

viikko 168 euroa
viikonloppu 84 euroa
ma-pe 84 euroa
Eisesonkiaikana voi tehdä viikko- ja puoliviikko varauksia, vaihtopäivät ovat maanatai ja perjantai.

Sesonkiaikana ei voi tehdä viikkovarauksia:
(viikko 1, viikko 8, pääsiäinen (muuttuu vuosittain) kesä-, heinä-, elokuu, viikot 42, 51, 52)
viikonloppu 122 euroa
ma-pe 122 euroa

HUOM!

Siivousliike Lassila & Tikanoja lähettää siivous- ja liinavaatelaskun (lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet) kotiosoitteeseen, mikä pitää mainita varausta tehdessä. 

Mökille ei voi viedä lemmikkieläimiä allergioiden vuoksi.

KUNTORINNE 46

Mökki on 74 neliöinen hirsihuvila. Alakerrassa on yhdistetty olohuone ja ruokailutila sekä kaksi makuuhuonetta, joissa on vuodepaikkoja yhteensä neljä. Parvella on 3 vuodepaikkaa. Mökin keittiössä on uunilla varustettu sähköliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Keittiössä on perusastiasto ruokailuvälineineen, kattiloita ja pannuja.  Mökillä on tilava sauna, pyykinpesukone ja kaksi kuivauskaappia vaatteille. Olohuoneessa on takka, ja takkapuita on varastossa. Mökin varustuksiin kuuluu myös kaksi polkupyörää ja kaksi sporttipassia.

Mökin verannalta laskeutuu portaat alas järven rantaan. Laituri on yhteiskäytössä naapurimökin kanssa.

Suomen Urheiluopisto Vierumäellä (puh. 010 5777 020) palvelee erilaisten aktiviteettien (kotaillat, savusauna, seikkailurata, team work, kelkkasafarit, kalastus) ja ateriointien (mm. mökkicatering) järjestelyssä. Mökkiläisten käytössä on maksuttomat Kuntorinteen ulkotenniskentät, sekä Classicin ja Cooken golfkentät. Classicilla peltataan 10 €/pv/hlö (2019) ja Cooken lippuja saa sihteeriltä. 

Alueella on upeat hiihtoladut ja useita luisteluratoja. Vierumäellä on uimahalli, josta löytyy kylpylämäinen Training Spa -osasto erikoisaltaineen.

Golfaaminen mökin osakkuuksilla
Golffarivuokralaiset saavat käyttöönsä Cooke-kentän lippuja ja Classicilla voi pelata joka päivä erittäin edullisesti mökkivuokrauksen ajan. Cooke-kentän lippujen määrä riippuu golffareiden määrästä, yhdistyksen osakkeet oikeuttaa yhteensä 40 Cooken lippuun, jotka jaetaan golffaavien vuokralaisten kesken. Molempien kenttien osake sisältää kaksi pelioikeutta.
Jäsen ja hänen yksi vieraansa voivat käyttää alueen molempia golfkenttiä.

Jos kenttä avataan myöhemmin kuin 1.5. lippujen jako aloitetaan avauspäivästä.

Vuokranmaksu ja muut kulut
Mökin vuokra maksetaan yhdistyksen tilille: FI69 2199 1800 2010 27. Siivousliike laskuttaa mökin siivouksen (arkisin 73,16 euroa ja pyhäsiivous 131,44 e) ja liinavaatteet (7,32 e/hlö) kotiosiotteeseen.

Vuokranmaksutiedot tulevat sähköpostitse ennen lomaasi ja maksu suoritetaan etukäteen.

VARAUKSET

Tee varaukset sivuilla www.apyfame.fi, Vierumäen mökki. 

Mökkivarausten yhteyshenkilö:
Tuula Tuovinen, apy.ry@kolumbus.fi,  p. 0400 435 506.

ERITYISTÄ

Varauksia tehdessä on huomattava, että varaus päättyy vasta viimeiseksi merkityn päivän jälkeisenä päivänä klo 12. Esimerkiksi perjantaista perjantaihin oleva varaus merkitään päättymään jo torstaina.

Viikonloppuvaraukset alkavat perjantaina klo 16 ja päättyvät maanantaina klo 12, mutta varaus merkitään päättyväksi jo sunnuntaille.

Samoja juhlapyhiä tai urheilulomia (hiihto- ja syysloma) ei myöskään voi varata kahtena vuotena peräkkäin.

Kohtelethan mökkiä ja sen irtaimistoa kuin omaasi, esimerkiksi terassilla oleva grilli on puhdistettava kunnolla käytön jälkeen. Ilmoita Tuulalle,  jos huomaat mökin varustuksissa tai siivouksen jäljessä puutteita tai vikoja.

Tuula Tuovinen. p. 0400 435506, apy.ry@kolumbus.fi

SIIRRY VARAUSKALENTERIIN TÄSTÄ

Huom. Kalenteri aukeaa uuteen verkkoselaimen välilehteen.