Seniorit: Teatterimatka Turkuun?

9.3.2020

Kysely

TEATTERIMATKA TURKUUN?

Viime syksynä Turun Kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä sai ensi-iltansa hillittömään arvostelu – ja yleisömenestykseen yltänyt Molie`ren klassikkokomedia Don Juan, jonka ohjaaja Pasi Lampela on nerokkaasti tuonut tähän päivään. Arvioiden mukaan Turun esitys on karnevalistinen, röyhkeä, hauska ja terävä näytelmä, jossa peilataan viettelijän ja hänen viettelemiensä ihmisten keskinäisiä suhteita ja riippuvuuksia.
Esitys sai Hesarilta viisi tähteä, mutta tähtenä yli muiden loistaa jälleen kerran nimiosan esittäjä Eero Aho. Hienot kritiikit sai myös Don Juanin palvelija Sganarellea esittänyt Hannes Suominen, jonka muistamme mm. Aku Louhimiehen Tuntemattoman sotilaan Vanhalana.

Mikäli kiinnostusta riittää teemme päivän matkan Turkuun omalla bussilla. Menomatkalla nautimme aamiaisen sekä esityksen väliajalla kahvin tykötarpeineen. Esityksen kesto on 2,5h, jonka jälkeen syömme varhaisen päivällisen. Sen jälkeen suuntaamme kotiin.
Don Juan tiistaina 5.5. kello 14.00
Ravintolat ja ateriat päätetään myöhemmin. ( Vinkkejä vastaanotetaan).
Lähtö Helsingistä noin kello 09 aamulla, paluu noin kello 21 illalla.
Päivän hinta lippuineen, aterioineen, busseineen 50-60 euroa/per jäsen.
20 ensin ilmoittautunutta mahtuu mukaan.

Jos Turku kiinnostaa, ilmoita osallistumisestasi osoitteeseen apyfame@gmail.com 30.3. mennessä. Jos matka toteutuu, hinnat, ravintolat yms. tarkentuvat hyvissä ajoin.

Terveisin
Timo